Og en meget dyr hestestald


Vi har været ude og kigge på hus i dag. Lidt nedslående og også lidt opløftende. For vi har set et hus vi kan lide, i et prisleje vi synes er realistisk. Haven er ikke helt stor nok synes vi (3000 m2), men det går (hvis man kan få den ned i pris kan man måske endda købe grunden ved siden af, som der ikke var noget hus på, men til gengæld masser af oliventræer).

De andre… var bare små! 65 m2 uden mulighed for at udvide. Den ene dog med den mest fantastiske have (og den var 4000 m2, mere i retning af hvad vi leder efter). Men altså, vi kan jo for pokker ikke bo på 65 m2…

Men det bedste var det sidste sted vi så: Det var en hestestald! Jeps en fin hestestald, med en vognport og et fint saddelrum (der var tilmed kogeplader!) og toilet. JoJo! Og lidt land var der da også, med to-tre frugttræer på. Altså det meste var asfalteret, resten var grus. Men det var da land, man kunne måske have en hest gående derude… hvis man altså er spanier og ikke bekymrer sig om hvor ens heste går… eller noget. Men så var prisen til gengæld til at forstå: €215.000. Og de var helt uforstående da vi gik igen med det samme – jamen der er toilet! Flot, en stald med toilet, til over 1,5 mill. DKR – har du hørt at det er krisertider? At bunden er gået ud af boligmarkedet?

LOL, men måske hvis vi var desperate?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: