Sommerferie


Hvor tager man hen på ferie, når
Man bor lige midt i sommerferien? Det
spørgsmål fik jeg engang af en lille dreng der besøgte mig og min familie da vi boede på Langeland – den gang var svaret at vi ikke havde meget behov for ferie, vi kunne bare blive hvor vi var og nyde det når det var allerbedst.

Costa del Sol er ikke allerbedst i juli og august. Det er drønvarmt og overrendt af turister. Danmark er til gengæld dejligt – i hvert fald når det ikke lige regner (eller når det kun regner engang imellem). Så vi har været i Danmark de sidste par uger og vi har fået dansk sommer når den er bedst og værst. Vi startede med 14 grader og regn og følte os hensat til Malaga i januar. Så klarede det op og vi fik en lille uge med høj sol og strandture. Derefter begyndte regnen så små igen – og da vi pakkede bilen i morges åbnede sluserne sig og det regnede skomagerdrenge (TV2 nyhederne talte om skybrud …) – der glædede vi os til at komme hjem til varmen!

Det har været fantastisk at være hjemme i Danmark – vi har fået set vores venner, ungerne har været på “bondegårdsferie” hos mormor i ren Morten Korch idyl, plukket solbær og ribs i Omas have, vi voksne har fået tiltrængt kærestetid. Det er hårdt at være hjemme, fordi at vi jo gerne vil se alle de mennesker vi ikke ser når vi bor så langt væk. Ungerne har været vildt overstimulerede og er sunket sammen med et suk foran fjernsynet når vi endelig har været ‘hjemme’ i vores lånehus i Ballerup (tak for lån Julie og Henrik!). Men glade og lette at have med at gøre – det meste af tiden i det mindste.

Nu går turen i mod Bilbao, mod Guggenheim og forhåbentlig en campingplads med pool og strand, så vi kan slappe af et par dage. Derefter tager vi på ferie hjemme på Costa del Sol – sammen med resten af den spanske befolkning (tror det er noget med at tage på stranden…)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: